مشاوره حقوقی رایگان - امضاء مشاور املاك

سلام و خسته نباشى، آيا شخصى كه جواز مشاور املاك به نام خودش است در هنگام تنظيم مبايعه نامه ميتواند به جاى يكى از شهود مبايعه نامه را امضاء كند، و اگر ان شخص به هنگام تنظيم در انجا حضور نداشته و بعدا به عنوان شاهد امضاء كرده چگونه أست با تشكر فراوان

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام در مبایعه نامه ها ی تنظیمی دراملاک قید میشود که اگر انتفاعی از قرارداد نصیب متصدی املاک میشود وی مکلف است بطرفین اطلاع دهد وگرنه ضامن جبران خسارات است بااین وصف اگر شما پولی یا سودی نصیبتان میشود که شاهد شوید باید بطرفین اعلام کنید مثلا ملک را برای مادرتان میخرید و خودتان شاهد این معامله هم هستید در اینصورت هیچ مشکلی پیش نمیاید