مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام مالک خودرویی بودم که بنا بر دلایلی به اسم پدرخانومم زدم که الان فوت کردن، وارث آیا می‌توانند ادعا کنند که ماشین مال آنهاست،لطفا راهنمایی کنید که چگونه ثابت کنم اون خودرو به صورت صوری به نام خورده بوده به اسم پدرخانومم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ظاهرا بله میتوانند ادعا کنند ولیکن شما میتوانید به استناد مدارک مثبته مالکیت خود را نسبت به خودرو اثبات از ماترک ان مرحوم خارج نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونن مگر یک مبایعه نامه به نام شما از قبل تنظیم باشه یا اینکه در حال حاظر ورثه تایید کنند

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. باید دادخواست اثبات مالکیت به طرف ورثه مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله وراث میتوانند ادعای مالکیت نمایند
و شما باید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خودرو الان متعلق به وراث است و باید توضیح دهید شرایط را تا پاسخ داده شود