مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم تحویل طلای فروخته شده

سلام. مقدار 522 گرم طلا با مبایعه نام و فاکتور طلا فروخته ام و پول راهم خانم خریدار به حساب بنده واریز کرده. و خود اقای خریدار در مبایعه نامه نوشته که کالا مورد معامله تحویل گرفته ام. و پول را همسر بنده به حساب فروشنده واریز کرده. الان شکایت کرده که طلا را تحویل نگرفته. شاهد پای قول نامه نداریم. راهکار چیست تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی نوشته کالا تحویل شده و امضا کرده دیگر حرفی نمی ماند.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که اقرار به دریافت کرده باشند نمیتوانند انکار نمایند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سند قولنامه خود را به دادگاه ارائه دهید
از طریق مشاوره تلفنی با من اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق رسید داده شده ، شما میتوانید دفاع نمایید