مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ایمیل

سلام
من ایمیلم دست کسی افتاده گوشیمو ریست کرده اکانتم افتاده دست کسی نمی ده دوبار هم ریست کرده ..........این ایمیل من که ازم دزدیدن کمک می خوام طرف قران قسم خورده خورده بود که کلاه بر نمی داره اما دزدید کمک می خوام

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به اتهام دسترسی غیرمجاز به ایمیل در دفتر خدمات قضایی شکایت ثبت کنید. پرونده برای رسیدگی به دادسرای جرایم رایانه ای ارجاع میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی در دادسرای جرائم رایانه ای شکایت مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از ایشان در دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید.