مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص انتقال مالکیت پروانه چاه آب

با سلام بنده برابر مبایعه نامه عادی اقدام به خرید یه قطعه زمینی که سهم الارث خانمی بوده نمودم و تمامی وراث بعنوان شاهد زیر بیع نامه عادی را امضاء نموده اند ( لازم به ذکر است مالک سابق فروشنده اکنون فوت نموده ) و در یکی از بندهای قرارداد بیع نامه وجود چاه آب بعنوان ملحقات زمین زراعی صراحتاً اشاره گردیده است.
اداره آب منطقه اعلام نموده جهت انتقال پروانه بهره برداری بایستی تمامی وراث حاضر شوند و امضاء دهند.
در این خصوص بنده را راهنمایی فرمائید

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، از تمام وارثین وکالت کاری در دفاتر اسناد رسمی مبنی بر تنفیذ امضاء بگیر.