مشاوره حقوقی رایگان - فروش اکانت

سلام من در یک کانال تلگرامی نقش واسطه اکانت فیفا رو دارم به این صورت که پولو به فروشنده میدم اکانت رو به خریدار...حالا حدود دو ماه پیش یه فرد که شمارشم دارم اومد طی چند روز چند اکانت از من خرید که مجموع مبلغش حدود هشت میلیون تومان میشد(همه خریداش از یک کارت بود)هشت میلیون تومانی که منم همونجوری دادم به فروشنده ها. حالا بعد دو ماه حسابم بخاطر شکایت مسدود شده و میگن پول دزدی به حسابتون اومده. آیا من مجرمم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام به اداره پلیس فتا مسدودی حساب مراجعه و دفاعیات خود را اعلام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر، به مرجع مسدودی حساب مراجعه حضوری و توضیح دهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به پلیس فتا مراجعه کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید