مشاوره حقوقی رایگان - هيئت تصفيه

با سلام و احترام
آيا عضو هيئت تصفيه يک شرکت تعاوني در حال انحلال، ميتواند به ميزان طلب خود از شرکت، از اموال غير منقول شرکت(مثلا زمين) تهاتر و جايگزين نمايد؟ (قابل ذکر اينکه 1-مجمع قابل تشکيل نيست 2- اين عضو هيئت تصفيه، از اعضاي تعاوني بوده که توسط اداره تعاون بعنوان هيئت تصفيه نيز تعيين شده )

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

می‌بایست در صف غرما قراربگیرد و مطابق با ترتیبات مقرر طلب خود را اخذ نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می‌بایست در صف غرما قراربگیرد و مطابق با ترتیبات مقرر طلب خود را اخذ نماید