مشاوره حقوقی رایگان - اعلام حضور یا عدم حضور

سلام خدمت اساتید
بنده در روز حضور در دفترخانه با مدارک کامل و چک بانکی(70م) که باید در ازای تحویل سند میدادم در وجه فروشنده حاضر شدم، همانطور که خودم میدونستم ملک مذکور فاقد پایان کار و همچنین سند بود و فروشنده (فروشنده خودش سردفتر دار هست) طبق اعلام قبلی گفته بود که نمیاد من هم که به دفتر خونه رفتم دفتردار گفت که مدارک رو بایست چک کنم و چک کردن و گفتند از 4 مرحله پولی که پرداخت کردی به فروشنده مرحله سوم رو چرا رسید و امضا نگرفتی(500م) که من رسید تحویل چک 500 تومنی رو همراه با امضا بنگاه و فروشنده و خودم تحویل دادم که دفتر دار گفت ملاک دفترخونه فقط مبایعه نامه هست نه برگ رسید و کپی چک و امضا بنگاه و فروشنده
من حتی تا کانون سردفتر داران رفتم که بازرسی اونجا گفت دفتردار حتی با مدارک کامل هم میتونه بهتون عدم حضور نده؟
من تا از صبح تا دو اونجا بودم که محضر دار آخر یه متنی کوتاه که من در فلان دفترخونه بودم و درتاریخ فلان رو گفت خودم دست نویس کردم و اون مهر و امضا کرد گفت اینم برگه اعلام حضور برو به سلامت
الان من چند سوال دارم؟
آیا 500م که چک دادم در وجه فروشنده و نقد هم شده و رسید دارم الان به باد رفته؟
آیا دفتر دار با فروشنده که همکار هست تبانی کرده؟
آیا برگه ای که من گرفتم اعتبار داره؟
آیا برای شکایت باید عجله کنم یا میتونم حدود یکسال صبر کنم؟
آیا میتونم سازنده و مالکی که من ازشون ملک خریدم رو الزام به سند و تکمیل ساختمان کنم آخه پرسیدم میگن حکم دادگاه آخرش اینه که خودت شخصا بایستی ساختمان رو تکمیل کنی که من هزینه حدود400میلیونی تکمیل اونجا رو ندارم و کل باقیمانده پول 70 میلیون هست که منطقی نیس من اون جا رو بسازم از بدهی کم کنم؟
لازم به ذکر هست من پیش خرید کردم و مبلغ دیر کرد صفر ریال هست!متاسفانه در روز عقد قرارداد هوشیار نبودم و به بنگاه اعتماد کردم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
رسید دریافتی در صورت اصالت، معتبر است
تبانی را خدا می داند
در حد مفاد آن، اعتبار دارد
بهتر است زودتر دست به کار شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

رسید در صودت اصالت معتبر است بهتر است در مسائل طولانی مشاوره تلفنی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.