مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور توسط خریدار

باسلام اپارتمانی خریداری کردم و در روز محضر فروشنده حاضر نشد الباقی ثمن معامله را چک بانکی دروجه فروشنده گرفتم ودفترخانه عدم حضور صادر کرد درقولنامه نوشته اگر طرفین حاضر در دفتر خانه حاضر نشدن غیراز روزانه مبلغ 680میلیون جهت فسخ باید پرداخت کنند بنده نیز میخواهم اصل مبلغ پرداختی وخسارت جهت فسخ دریافت کنم نظر جنابعالی دراین موضوع راخواستارم مرسی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده باشد می توانید طبق شرط قرارداد اقدام کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اظهار نظر تخصصی نیازمند بررسی مدارک است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی ما بین شما و شروط ضمن عقد و ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است در صورتی که وجه التزام باشد فسخ متصور نیست می قرار دادن شرط فاسخ در قرارداد در صورت عدم اصول چک یا عدم حضور و فروشنده و غیره

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیشه هم فسخ کنی هم وجه التزام بگیری
مشاوره تلفنی بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت ملاحظه مبایعه نامه گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام دادخواست فسخ با توجه به شرایط قرارداد و بند فسخ و مطالبه خسارات قراردادی باید طرح بشه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود قرارداد خود را نزد وکیل دادگستری در محل خود برده و با مطالعه مفاد قرارداد مشاوره بهتری به شما ارائه شود ا اینکه می‌توانید با سایت دادراه جهت مشاوره حضوری با وکلای محترم اقدام نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید تا ابعاد مختلف قضیه برای شما شرح گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه وجه التزام قراردادی بدهید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

اگر مدت زمان زیادی از قرارداد گذشته باشد نمی‌توانید تقاضاي فسخ کنید بعضی از خیارات فسخ مدت زمان دارند که البته نیاز به بررسی دقیق قرارداد دارد. توصیه می شود به وکیل مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خسارت وجه التزام روزانه قابل مطالبه است
و شما باید دادخواست حقوقی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

مبلغ حق فسخ فقط در صورت فسخ قرارداد قابل مطالبه است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده باشد می توانید طبق ان اقدام کنید