مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادر و اجرت المثل ایام تصرف

سلام خسته نباشید
مادرم فوت کرده و الان میخوام ارث او را از دایی هام بگیرم.
4 دایی دارم که دو نفرشان فوت کرده و دو نفرشان هستن.
سه خاله دارم که دو نفرشون فوت شده و الان یکیشون زنده ست.
الان میخوام برای ارث مادرم که پیش داییهام هست اقدام کنم.
آیا میتونم یا نه؟
یکی از داییهام یه برگه رو کرده که خواهراش سهمشون رو به اون بخشیدن این در حالی هستش که مادرم اثرانگشت و امضاء نداده و این خاله م که زنده ست هم میگه منم امضاء نکردم، دایی مون الکی همچین کاری کرده و ما خبر نداشتیم.
دایی دومم هم که زنده هست ملک موروثی رو با هماهنگی دایی دیگه م سند زده و خود دایی م که رفته براش امضاء کرده در یک مهمانی که باهم درگیر میشن این موضوع سند زدن را عنوان میکنه و در جمع میگه تو اینکار را کردی و تخلف کردی که با هم دعوا میکنن.
خلاصه بود
لطفاً اگر راه حلی هست، بنده رو راهنمایی بفرمایید؟
ممنون و سپاسگزاریم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله راه وجود دارد اولا باید اون نامه مطالعه شود ومشاوره طولانی هست در صورت نیاز تماس بگیرید