مشاوره حقوقی رایگان - وام مضاربه ای

سلام عرض ادب
بنده برای مدیر عامل شرکتی که کار میکردم یک وام گرفتم که ضامن وام هم خودش شد وام بهشون دادم ایشون پول وام گرفت ولی وام پرداخت نکرد الان 3ماه جلو حساب هم منو (به عنوان وام گیرنده )هم ایشونو به عنوان ضامن بستن
میخواستم بدونم اگه این شخص واریز نکنه بانک میتونه اموال بنده مصادره کنه ؟!
من از این شخص یک چک به ارزش وام هم دارم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

قانونا وام به نام شما است و بانک با عدم پرداخت اقساط می‌تواند اموال شما را توقیف و به مزایده ببرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وام به نام شما است و بانک با عدم پرداخت اقساط می‌تواند اموال شما را توقیف و به مزایده ببرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

وام به نام شماست و بانک در صورت عدم پرداخت اقساط میتواند اموال را توقیف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید بانک با عدم پرداخت اقساط می‌تواند اموال شما را توقیف و به مزایده ببرد