مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی بدوی

سلام بنده یک پرونده در یکی از شعب دادیاری دادسرا داشتم که در نهایت طبق ابلاغیه قرار منع تعقیب برایم صادر شد سوال اول اینکه قرار منع تعقیب ینی چی؟؟؟ خب ادامه موضوع از این قراره که بعد چند روز یه پیام اومده که پروندم ارجاع شده به دادگاه کیفری و دلیلشم رسیدگی بدویه... خب سوال دوم اینه معنیش ینی چی؟؟ ینی اون رای دادایار که پرونده مختومه شده بود عوض شده؟؟ تکلیف چیه؟؟؟ دادگاه کیفری یعنی چی؟؟؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام قرار منع تعقیب یعنی متهم شناخته نشدین درصورت اعتراض به این قرار دادگاه کیفری 2 مراتب اعتراضو بررسی میکنه و رای میده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دلیل عدم وقوع جرم یا عدم ارتکاب جرم توسط متهم صادر میشود
پیشنهاد میشود جهت توضیحات بیشتر مشاوره تلفنی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.