مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استعلام

با سلام و احترام. باغی شامل چند پلاک ثبتی است و هر پلاک در مالکیت فردی مشخص است . در حدود اربعه اسناد مشخصات و مرز تعیین شده است. در حدود شمالی سندی از یکی از پلاک های محصور اتصال به راه قید گردیده ولی مجرا و تداوم راه بر مالک مشخص نیست که چگونه به راه اصلی و خارج از مجموعه پلاک ها متصل میشود زیرا راه مذکور در تصرف غیر قانونی یکی از آنهاست! چگونه و از کدام اداره قادر به استعلام محل جغرافیایی راه متصرفه خواهد بود ؟ممنون

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

قاعدتا با توجه به صدور اسناد مالکیت ،موضوع بایستی از اداره ثبت استعلام گردد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه زمین های دارای پلاک ثبتی هستند باید از طریق سوابق ثبتی در اداره ثبت اسناد املاک محل وقوع ملک اقدام شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قاعدتا با توجه به صدور اسناد مالکیت ،موضوع بایستی از اداره ثبت استعلام گردد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به اداره جهاد کشاورزی مراجعه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق نقشه های هوایی میتوانید متوجه شوید به اداره ثبت مراجعه کنید
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید