مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج

سلام وقت بخیر
من‌ و همسرم 5ماهه که به دلیل اختلاف جدا زندگی می کنیم و با اطلاع ایشون خانه پدری خود هستم، از طریقی متوجه شدم‌که ایشان با دوست دختر قبلی خود قرار ملاقات گذاشتن من هم اسکرین شات چت دارم هم میتونم به محلی که قرار گذاشتن دسترسی پیدا کنم.
برای طلاق امکان استفاده از این موضوع را دارم؟ امکانش هست با مامور برم داخل رستوران و صورت جلسه بشه؟ ممنون میشم راهکار معرفی بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تحت عنوان داشتن رابطه نامشروع دون زنا شکایت کنید در صورتجلسه هم ممکن است اقدام کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، میتوانید با استناد به صورتجلسه یا شهادت شهود و اسکرین شات ها خیانت ایشان را ثابت کنید و تقاضای طلاق عسر و حرج نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله به عنوان رابطه نامشروع قابل استناد است که میتواند از مصادیق عسر و حرج برای طلاق باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید با استناد به صورتجلسه یا شهادت شهود و اسکرین شات ها خیانت ایشان را ثابت کنید و تقاضای طلاق عسر و حرج نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله به عنوان رابطه نامشروع قابل استناد است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت طرح نمایید و این موضوع را مستند دعوی خود در دادگاه خانواده قرار دهید
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مامور صورتجلسه کنید و سپس با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید