مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام بنده از اقایی به خاطر شراکتی که داشتیم به عنوان ضمانت مبلغی چک به من دادن سه سال پیش بعد مدتی فهمیدم کلاهبرداره و‌من شکایت از ثبت کردم که بعد دوسال مالی معرفی نشد تصمیم گرفتم حقوقی شکایت کنم..حالا متوجه شدم یک مغازه داره دو یا سه سال پیش سه دونگ رو به صورت قولنامه فروخته سند اصلی به اسم خودشه اما در به علت بدهی وامی که داشته بانک توقیف کرده سند مغازه رو یه جورایی در فکن مونده حالا من میتونم به دادگاه ثابت کنم که مال داره؟ قابل توقیف هست؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر مازاد باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید در قسمت اجرای احکام اموال را معرفی نمایید تا ..
یا درخواست دستور موقت مبنی بر توقیف مال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر بعد از رای دادگاه بود می توانید مطالبه کنید