مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دستور تخلیه فوری

درخواست تخلیه فوری در زمان کرونا چقدر زمان میبره؟
آیا دستور تخلیه نیاز به دادخواست دارد یا بدون دادخواست ثبت می شود؟
چرا در حال حاضر شورای حل اختلاف گیلان از ثبت این در خواست خودداری می کند؟
آیا در صورت فروش خانه به دیگری و اتمام مدت اجاره باید صاحب خانه قبلی یا خریدار جهت تخلیه مستاجر اقدام کند و کرونا محدودیتی ایجاد می کند؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد
دادخواست لازمست
درصورت فروش با سند رسمی مدت 2 ماه به مستاجر مهلت میدهند تا تخلیه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
اگر شرایط تخلیه را دارا باشید میتوانید دادخواست تخلیه را ثبت نمایید