مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری متوفی

با سلام
عموی بنده 10 ماه پیش فوت کردند و اینکه عضو هییت علمی دانشگاه بودن و به خاطر شرایط کرونا کلاس زیاد نمیرفتن چون مشکل ریه داشتن و مدارک‌ پزشکی هم موجوده و الان که فوت کردند حقوق 10 ماه تازه واریز شده 32 میلیون یعنی هر ماه 3 تومن حساب کردن و طبق سوال از بیمه که میگن دوساله اخر ملاک هست بیمه ایا میشه شکایت کرد که به خاطر شرایط بیماریش و کرونا کلاس زیاد نرفته و حقوقش اصلاح شود و از چه طریقی . ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع باید از دانشکاه پیگیری شود وواریز حقوق کم ایشان ارتباطی به بیمه ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق بیمه و بعد اعتراض دارید از طریق دیوان پیگیری نمایید