مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دو مستمری از دو صندوق

سلام. فرزند اناث من که کارمند رسمی دولت با 17 سال سابقه و مجرد، در آذر 1398 فوت کرده است. من پدر شهید هستم و از بنیاد شهید مستمری میگیرم. برای برقراری مستمری دخترم تمام مراحل اداری را طی کردم و پرونده را تکمیل کردم. ولی سازمان بازنشستگی سنگ اندازی میکند. استعلامات لازم را از سایر ارگان ها به عمل آورده که اینجانب کارمند هیچ سازمان و ارگان دولتی نیستم. قبل از کارافتادگی شغل آزاد داشتم. من با 88 سال سن و کهولت سن از کار افتاده و اجاره نشین هستم. بیمار هستم ( آلزایمر ) و دختر دم بخت و خانواده 15 نفره دارم. سازمان بازنشستگی را نتوانستم مجاب کنم. معاونت سازمان بازنشستگی دو پایش را داخل یک کفش نموده که شما حقوق بگیر بنیاد شهید هستی و نمیتوانی از یک صندوق دو حقوق بگیری و من اظهار میکنم که بنده مستمری بگیر هستم و احتمالاً صندوق ها متفاوت هستند و قبول نمی کند. میخواستم راهنمایی کنید. آیا بنده میتوانم به برقراری مستمری دخترم امیدوار باشم؟ لازم به ذکر است که طی نامه ای از سازمان بازنشستگی استان خواستم دلایل قانونی استنکاف برقراری حقوق مستمری دخترم را کتبی اعلام کنند و خودداری کرده اند. متشکرم از عنایت و توجه وکلای محترم.

پاسخ ها :

یک وکیل

مطابق مقررات به نظر می رسد آن می توانید از این مستمری استفاده نمایید

یک وکیل

شما نمیتوانید از این مستمری استفاده کنید