مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق ماموریت

سلام, من سه سال در شرکتی عمرانی کار کردم و محل کارم در پروژه واقع در نظرآباد استان البرز بود, ولی در سال آخر به علت نیاز به بنده در پروژه دیگر شرکت واقع در شهر کرج من را به آنجا فرستادن, اکنون قطع همکاری کرده اند و میخواهند تسویه کنند, آیا به من حق ماموریت بابت سال آخر تعلق میگیره یا نه؟ بیمه و حقوقم در کل سه سال از همان پروژه نظرآباد پرداخت شده ولی کارم در سال آخر در پروژه کرج بود. ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام حق ماموریت به کسی تعلق می گیرد که 50 کیلومتر دورتر از محل اصلی شرکت کار کرده باشد پس به شما تعلق نمی گیرد.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام مطابق ماده 46 قانون کار و تبصره ذیل آن، مأموریت به موردی اطلاق می گردد که کارگر برای انجام کار حداقل 50 کیلومتر از محل کارگاه اصلی دور شود و یا ناگزیر باشد حداقل یک شب در محل ماموریت توقف نماید و فوق العاده ماموریت نباید کمتر از مزد ثابت یا مزد مبنای روزانه کارگر باشد و همچنین کارفرما مکلف به تامین هزینه رفت و برگشت می باشد با توجه به اینکه محل کار شما کلاً تغییر کرده ماموریت محسوب نمیگردد.

یک وکیل

سلام " با نظر همکار محترم جناب آقای باقری هم عقیده هستم لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر به صورت پروژه ایی یا شرکتی باشید خیر تعلق نمی گیرد
اما اگر به عنوان ماموریت اعزام شده و حکم ماموریت نیز دارید به شما حق ماموریت تعلق می گیرد.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام ارسال دارید

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

سلام اگر به شما حکم ماموریت داده باشند به شما تعلق میگیره در غیر اینصورت مشمول ماده 46 قانون کار می شوید.