مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن مدرک تحصیلی از طریق حکم قضایی

سلام وقت بخیر. چند وقت پیش بنده مشخصاتم رو به یه شرکت رتبه بندی دادم که به توافق نرسیدیم. تیک مدرک من توسط این شرکت زده شده و چند روز بعد اکانت این شرکت به علت کار در زمینه رتبه بندی توسط سازمان برنامه و بودجه قسمت پیمانکاران و مشاوران مسدود شد که طی تماس تلفنی که خودم با سازمان برنامه و بودجه داشتم تایید کردند و گفتند مدارک تا ارائه حکم قضایی قفل میمونه و آزاد نمیشه. این شرکت ثبت تهران و خودم ساکن قم هستم. از ایشان پرسیدم کجا باید برم شکایت اطلاع نداشتن. حالا میخواستم بدونم من کجا و کدوم شهر باید برم شکایت یا درخواست بدم (دادسرا یا دیوان عدالت) که حکم بگیرم مدرک من توسط سازمان برنامه و بودجه کشور آزاد بشه.

پاسخ ها :

غزاله دخیلی

سرکار خانم غزاله دخیلی :

به نظر میرسد اگر تصمیم بر طرح دعوای حقوقی مبنی بر استرداد مدارک داشته باشید باید در محل اقامت خوانده (تهران) اقامه دعوی نمایید.