مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطره جعل اسناد

سلام من یک ماه پیش یک خونه مسکن مهر خریدم مدارک فروشنده داد دست املاکی و املاکی گفت مدارک درست یه مقداری پول که موند گزاشتیم برای وکالت و املاکی زنگ زد گفت کپی شناسنامه اینا چیزا بیار واسه وکالت من بردم بعد فروشنده بهم زنگ زد گفت وکالت زدم تعجب بود که پول نگرفته چه جوری وکالت زده و من گفت املاک پول میدم شما هم برین املاک وکالت بدین من که رفتم وکالت گرفتم از املاکی پولم داد به املاکی گفتم مدارک درست هستن و املاکی گفت هیچ مشکلی نداره بعد از 1 ماه من خونه فروختم و رفتیم واسه وکالت که وکالت بزنیم دفتر اسناد رفتیم گفتن وکالت نامه ها کلا جعلی هست من هم رفتم دفتر قضیه شکایت کردم الان هم پولم رفته هم معلوم نیست صاحب خونه کیه میشه بگید چکار کنم الان واسه خونه قرضم کرده بودم الان ماشین تموم وسیله هام فروختم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید علیه جاعل شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید تا بتوانید معامله را ابطال کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پس از اثبات جعل بودن وکالتنامه ها در دادگاه و صدور حکم محکومیت فروشنده ، دادخواست فسخ معامله و استرداد وجه علیه فروشنده بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید علیه جاعل شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید تا بتوانید معامله را ابطال کنید