مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان جانباز موضوع ماده 87 بنده ذ قث

آیا شرکت‌های موضوع ماده 2 که در قانون آمده است می‌تواند اعمال ماده 115 انجام دهد و جلوی اجرای حکم قطعی اجرای احکام دیوان عدالت اداری را بگیرد ؟ اینجاب فرزند جانباز طرف قرارداد مستقیم با شرکت‌های موضوع ماده 2هستم، با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت فرزندان جانباز تبدیل وضعیت استخدامی دیوان عدالت اداری