مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق الوکاله

با سلام با وکیلی قرارداد بسته شده و وکیل 4فقره چک از موکل اخذ کرده بعد از بررسی اسناد و پرونده، بعد از چند روز وکیل تماس گرفته که این پرونده قابل حل نیست و باید صلح کنید، ولی از عودت چکها سرباز میزند، چه راهی پیش روی موکل هست تا چکها را از وکیل پس بگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا طی اظهارنامه ایشان را از وکالت عزل واسترداد چکها را بخواهید ودر صورت عدم تحویل از طریق کانون وکلا شکایت نماید وتخلف وکیل را اطلاع بدهید