مشاوره حقوقی رایگان - مشخصات انباری آپارتمان

سلام خدمت وکلای گرامی
اینجانب یک واحد آپارتمان با انباری خریداری کرده ام. فروشنده اول از ساخت و تحویل انباری طفره می رفت و سپس انباری فلزی در انتهای حیاط ساخت که از بالا خاک و از پایین آب وارد آن می شود و اندازه آن هم بسیار کوچک است به شکلی که قابل استفاده نمی باشد. سوال من این است که آیا انباری از نظر اندازه و شرایط فنی قاعده ای دارد یا خیر؟ و اینکه چطور می توان در این خصوص اقدام نمود؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اندازه آن را باید از متخصصین امر سوال بفرمایید اما در خصوص سوال دیگر در ابتدا از شورای حل اختلاف محل ملک درخواست تامین دلیل کنید سپس دادخواست مبنی بر ایفای تعهدات قراردادی و تکمیل و تحویل انباری مطرح نمایید.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

سلام کاربر محترم چنانچه در قرارداد و مبایعه نامه شما داشتن انباری درج شده باشد فروشنده موظف به ارائه و تحویل انباری متعارف و قابل استفاده طبق عرف محل می باشد.

یک وکیل

سلام " پرسشگر محترم شما باید اقدام به ابتیاع قطعه آپارتمان و پارکینگ منضم به آن می نمودید که ساخته شده و پروانه اتمام ساختمانی (پایانکار) آن و سند مالکیتش صادر شده باشد و وقتی در زمان خرید ، چیزی وجود خارجی نداشته و یا تکمیل نشده ، این مشکلات را هم به همراه دارد ! چنانچه شما فروشنده را در مبایعه نامه متعهد به ساخت انباری اختصاصی نموده باشید و ساخت انباری در نقشه ملک و جواز ساخت آن که به تائید شهرداری رسیده پیش بینی شده باشد می توانید الزام فروشنده را به ایفا تعهدات قراردادی خود و تحویل و تسلیم انباری از دادگاه صالح بخواهید و گرنه چنانچه در نقشه ملک و جواز ساختمان ، ساخت انباری پیش بینی نشده باشد به نظر می رسد موضوع مشمول ماده 239 قانون مدنی شود و حق فسخ برای مشروط له ایجاد شود مگر اسقاط کافه خیارات شده باشد یا فروشنده تعهد به ساخت انباری ثابت ساختمانی که دارای سند مالکیت سهم اختصاصی خریدار باشد نداده باشد و فقط تعهد داده باشد یک انباری غیرمجاز و با نبشی آهنی یا سایر مصالح ساختمانی بطور غیرمجاز و یا غیرقانونی در حیاط مشاعی بسازد !

یک وکیل

سلام. بله ساخت انباری در ساختمانها طبق اندازه خاصی که توسط شهرداری در نقشه ها تایید شده باید ساخته شود. احتتمالا ملک شما هنوز به مرحله پایان کار و تنظیم سند نرسیده. بهتر است ابتدا به شهرداری جهت اعلام تخلف سازنده مراجعه و چنانچه ساختمان را تکمیل ننمود به دادگاه جهت الزام فروشنده به اخذ پایان کار, صورتمجلس تفکیکی و نظیم سند رسمی مراجعه نمایید

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

سلام انباری باید مطابق عرف باشد و قابلیت انتفاع کامل رو داشته باشد بهتر است ابتدا تامین دلیل و متعاقب اون تقاضای الزام به ایفای تعهد نمایید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.باید قرارداد را مطالعه کرد.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله قاعده دارد برای نیل به هدف خود بایست به مهندس ناظر و آیین نامه اجرایی اصول مهندسی ساختمان مراجعه کنید
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر