مشاوره حقوقی رایگان - تباین پایان کار با صورت مجلس تفکیکی

با سلام در تراس مشاع که راه آن منحصر به آپارتمان ما می باشد یک باب انباری هم وجود دارد. مختصات این انباری در پایان کار آپارتمان ذکر شده اما در صورتمجلس تفکیکی اشاره ای به آن نشده است. لازم به ذکر است که این پایان کار موخر بر صورتمجلس است.با این وصف:
1- ایا می توان با استناد به پایان کار قانونی بودن انبار را اثبات کرد
2- در صورتمجلس از وجود درب به سمت تراس هم ذکری نشده در صورتیکه اگر دری وجود نداشته باشد امکان دسترسی به انبار وجود ندارد لذا با فرض قانونی بودن انبار آیا به استناد صورتمجلس میتوان در خواست انسداد درب را نمود؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در سند رسمی شما وجود انبار ذکر گردیده یا خیر؟

پرسشگر :

خیر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هر چه ذکر شده باشد در پایان کار می تواند مالک داشته باشد و انچه ذکر نشده باشد مشاعات است