مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

بنام خدا
با سلام
من وصیت نامه خود را تایپ نموده ام.
من یک خودرو بنام خودم دارم و چیزی دیگری به نام من نیست و این مقدار دارایی را وصیت کردم طبق قانون ارث تقسیم شود.
تمام صفحات وصیت نامه را پرینت نموده ام و در حضور یک نفر شاهد که این شخص مورد اعتماد تمام خانواده خودم و فامیلم هست امضا و اثر انگشت زده ام.

آیا این وصیت نامه که تایپ شده است اعتبار دارد.؟ یا نه و من باید حتما این وصیتنامه را با خودکار و با دست خط خودم بنویسم؟

با تشکر قبلی

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اگر چه اعتبار امضا شخص هست ولی در مورد وصیت باید با دست خط شخص باشد.. ک جعل در ان قابل تشخیص باشد.. اصلاح فرمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا وصیت تا ثلث اموال معتبر است. مازاد بر ثلث باید توسط ورثه تنفيذ شود. ثانیا وصیت باید تماما خود نویس باشد. یعنی با دست خط خود شخص نوشته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
وصیت تا یک سوم نافذ است و حتما باید با دستخط خود تنظیم شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تنظیم وصیت شرایط قانونی خاصی دارد و تا یک سوم اموال را میشود وصیت کرد