مشاوره حقوقی رایگان - حقوق معوقه

با سلام. بنده بخاطر عدم پرداخت حقوق از کارفرما شکایت کردم و در جلسه حاضر نشد و رای صادر شد و از تاریخ صدور رای 15 روز گذشته و اعتراضی هم نکرده سوال اولم اینه برای اجرای حکم کجا باید برم اداره کار یا جای دیگه و حدودا چقدر طول میکشه حقوق من پرداخت بشه؟ دوم این که چجوری باید برای تاخیر تادیه اقدام کنم و آیا میتونم ادعایی برای دریافت هزینه وقت تلف شده خودم در ادارات برای پیگیری این موضوع اقدام کنم؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید درخواست خود را به اداره کار اعلام تا با معرفی شما به مراجع قضایی نسبت به صدور اجرایی از طریق دادگستری اقدام گردد