مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات کارگری

در سال 97 از شرکتی در ان کار میکردم و مطالبه داشتم در اداره کار شکایت کردم که در سال 99 رای قطعی صادر شد و کارفرما محکوم به پرداخت مبلغ چهل میلیون با بت حقوق و عیدی و سنوات شد که تا الان پرداخت نکرده است
1-چطور میتونم اجراییه بگیرم ؟
2- ایا تاخیر تادیه شامل میشود ؟ و از چه تاریخی ؟ از تاریخ شکایت یا صدور رای قطعی محاسبه می شود ؟
3- و اگر تاخیر تادیه شامل می شود همزمان با اجراییه شکایت کنم یا باید جداگانه طرح شکایت کنم ؟
ممنون از اینکه وقت می گذارید.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

سلام بله از گزینه مشاوره تلفنی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و درخواست اجرایی بدهید