مشاوره حقوقی رایگان - عنوان خواسته

با سلام
اگر در دعوی حقوقی ملکی به خواسته رفع تصرف عدوانی حکم ب بطلان دعوی صادر شود.
آیا طرح دعوی رفع مزاحمت مانع قانونی دارد و دادگاه میتواند دعوی را بر اساس آن رد نماید یا خیر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر اساس قاعده اعتبار امر مختومه یا اعتبار امر قضاوت شده ، همان اشخاص نمی توانند برای اعتراض به حکم صادر شده همان دعوا را دوباره در دادگاه مطرح کنند . بلکه در صورت اعتراض به رای صادر شده باید از طرق پیش بینی شده در قانون و در مهلت مقرر ، به رای صادر شده اعتراض کنند شاید به جهت تغییر موضوع امکانش باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود یعنی در این موضوع یکبار رای صادر شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط اعتبار امر مختومه را داشته باشد قابل رسیدگی مجدد نیست