مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهمت و افترا

باسلام
پدربنده مالک سرقفلی مغازه ای بودن. بعد از فوت خواستیم مغازه روبه برادرم انتقال بدیم.که شهرداری حکم تخریب بالکن رودادن.باحکم دادگاه مالک روملزم به تعمیرات اساسی کردیم.حکم شهرداری روهم به قاضی نشون دادیم واقدام به تخریب بالکن کردیم هنگام تعمیر.مالک به پاسگاه شکایت کردن که تخریب عمدی انجام شده.دادستان حکم برائت مارو دادن وشکایت ردشده.
حالا من چه شکایتی میتونم بکنم مبنی برتهمت وافترا.یا سنگ اندازی برای ممانعت از تعمیر؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی مبنی بر تخریب بالاکن صادر شده باشد شما میتوانید بالاکن را تخریب نمایید و به تعمیر ادامه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید تحت عنوان افترا و هتک حیثیت از ایشان شکایت نمایید لیکن برای اثبات ادعای خودتان باید بتوانید سوء نیت مالک را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت افترا با این اوصاف، ره ب جایی نمی برد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد مسائل حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود خواسته یل دفاعیات به ضرر افراد تمام شود. باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه قضایی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب تری تهیه گردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت همین عنوان اگر مدرکی دارید قابل پیگیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر شرایط فراهم باشد می توانید مطابق ماده 698 قانون مجازات اسلامی قسمت تعزیرات اعاده حیثیت نمایید و نامبرده را تحت تعقیب قرار دهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید تحت عنوان افترا و هتک حیثیت از ایشان شکایت نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی تحت عنوان افترا می توانید طرحشکایت نمایید ولیکن رویه محاکم دراینخصوص متفاوت است و می بایست سونیت ایشان را اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص افترا میتوانید پیگیری کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام از طریق مراجع حقوقی الزام به ایفای تعهد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بله امکان پذیر است اقدام نمایید
وانگهی نتیجه قابل پیش بینی نیست