مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه استرداد جهیزیه

سلام ببخشید منظور این دادنامه چی هستش 20 روز مهلت اعتراض برای زوج هست یا زوجه؟ من زوجه هستم دادگاه استرداد جهیزیه آقا نیامده بود قاضی اون موقع حکم داد و 20 روز مهلت اعتراض گذاشت که شوهرم برای طولانی تر کردن روند پرونده اعتراض زده بود حالا دوباره این حکم اومده نمیدونم چیه، چقدردیگه طول می کشه برم جهازمو بیارم 7 ماهه قفل عوض کرده همه اثاث های منو داره استفاده میکنه.

در خصوص تجديدنظرخواهی آقای ...... به طرفيت خانم ...... نسبت به دادنامه شماره .....صادره از اين دادگاه؛ نظر به اينکه تجديدنظرخواه پس از ابلاغ اخطاريه رفع نقص نسبت به تبصره 2 ذيل ماده 339 قانون آئين دادرسی مدنی قرار رد دادخواست به رفع نقص اقدام ننموده است؛
دادگاه مستندًا تجديدنظرخواهی را صادر و اعلام می نمايد. قرار صادره ظرف بيست روز از تاريخ ابلاغ قابل تجديدنظرخواهی در
محاکم محترم تجديدنظر استان تهران می باشد.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

چون تجدیدنظرخواه، زوج بوده است و دعوی وی رد شده، مهلت 20 روزه برای اعتراض زوج می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوج تجدیدنظر خواهی کرده و به علت عدم رفع نواقص دادخواست ، دادگاه بدوی قرار رد دادخواست را صادر کرده و زوج ظرف مدت 20 روز حق اعتراض نسبت به قرار رد دادخواست خواهد داشت
اگر زوج در ظرف مدت 20 روز به قرار صادره اعتراض ننماید ، حکم قطعی خواهد شد و شما باید درخواست اجرای حکم و استرداد جهیزیه را نمایید و