مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

سلام. آیا گذاشتن جاکفشی در آپارتمان ها ممنوع؟
یه جا خوندم نوشته مطابق تبصره ماده3 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها گذاشتن جاکفشی جلو در ممنوع میخواستم ببینم درسته؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" نه تنها جاکفشی بلکه قرار دادن هر وسیله شخصی دیگر اعم از گلدان شخصی و ... در محوطه مشاعی بدون رضایت کتبی تمام مالکان مشاعی مجاز نیست و تخلف استفاده اختصاصی غیر مجاز از فضا و محوطه مشاعی محسوب می شود .

علی علی دوست

علی علی دوست :

با سلام ، جواب سوال شما مثبت است . زیرا عدم رعایت این موارد تصرف در مشاعات بوده و بدون اخذ رضایت سایر مالکین ممنوع می باشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.ولیکن با رضایت ویا عرف همه ساکنین بلا مانع است.یاالله

علیرضا اکبری

علیرضا اکبری :

بله. قراردادن هرگونه وسایل اضافی در مشاعات ساختمان مترادف با تملک قسمت های مشاعی و ایجاد مزاحمت برای دیگر ساکنین است و قانوناً ممنوع می باشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در مشاعات آپارتمانی اقداماتی که سبب سلب حقوق دیگران بشود ممنوع است اما جاکفشی اگر در مقابل درب ورود منزل باشد و مانع تردد نگردد بلا مانع است