مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در آزمون سردفتری اسناد رسمی

سلام . ببخشید برای شرکت در آزمون سردفتری اسناد رسمی در صورت داشتن مدرک فقه و حقوق یا فقه و مبانی حقوق باید مدرک از دانشگاه دولتی داشته باشیم(آزاد یا غیر انتفاعی مورد قبول نیست؟)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا فرفی نمیکند مهم داشتن مدرک دانشگاهی معتبر در رشته مربوطه است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
آزمون های علمی که در ایران برگزار می شود علی القاعده مرجع صدور مدرک و کیفیت و اعتبار آن فاقد اهمیت بوده !امیدواریم رویه تغییر کند و نگاه کاسب کارانه یک عده مرتفع شود