مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام کار توسط پیمانکار

باسلام
اینجانب در تاریخ 1398/11/20 با یک شرکت طراحی، نصب و اجرای آسانسور قرارداد بستم که با پرداخت ده میلیون تومن پیش پرداخت و اقساط 4 میلیون تومن آسانسور با 4 توقف و ظرفیت 4 نفر رو تهیه، نصب و اجرا کنند
پس از ریل گذاری و نصب درب ها، به دلایل متفاوتی مثل کرونا و ... نیومدن کارشون رو انجام بدن، اجناس مثل موتور، پمپ و ... هم به ما تحویل ندادند. بنده هم باتوجه به اقتصاد کشور با ایشون تماس گرفتم و گفتم تاوقتی که اجناس رو تحویل ندادن یا کارشون رو شروع نکنند دیگه چک ها رو پاس نمیکنم.
ایشون شروع کردن به برگشت زدن چندتا از چک های من، تا رفتم و به دلیل مفقودی جلو چک ها رو بستم و دیگه به ما پاسخگو نیستن
من فک‌میکنم دلیل اصلی عدم اجرای پروژه باتوجه به اینکه چندین بار تو حرفاشون بهم گفتند شرکت توانایی اجرای اقساطی نداره و بایستی نقدا پرداخت کنید، تورم ایجاد شده بود.
میخواستم بدونم باگذشت 2سال و عدم اجرای پروژه کاری میتونم بکنم؟
چجوری باید الزام به انجام تعهد بگیرم از ایشون؟
اگه نمیتونم ملزم به انجام تعهدشون کنم، چجوری چک هام رو پس بگیرم؟
باسپاس