مشاوره حقوقی رایگان - بین الملل

اگر یک شخص ایرانی در کشور دیگری مرتکب جرم حدی شود آیا با اثبات آن در دادگاه های ایران مجازات حد بر او باید اجرا شود؟ در دو فرض متفاوت یکی دارای شاکی خصوصی مثل قذف یا سرقت حدی و در فرض دوم بدون شاکی خصوصی مثل سب نبی و یا شرب خمر
با تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام مطابق ماده 7 قانون مجازات اسلامی بله متهم مجازات می شود.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما بیشتر جنبه امتحان دارد تا اخذ مشاوره.یاالله

یک وکیل

سلام" سؤال شما جنبه مشاوره ندارد و بیشتر شبیه سؤال امتحانی و کنکور است و پاسخ به آن گره گشا نیست !

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام، همکاران محترم پاسخ کامل ارایه نمودند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله جاری می شود منوط بر اینکه 1- در آن کشور مجازات نشده باشد
و 2 اگر هم مجازات شده باشد آن مجازات بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران به میزان جرم ارتکابی باشد.
از یاد نبرید مجازات سب نبی سنگین ترین مجازات ممکن در امور حدی است.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا نگارش لوایح و خواسته خویش با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید
قل ز تماس پیامک ارسال دارید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورت احراز شرایط ماده 7 قانون مجازات امکان مجازات متهم وجود دارد