مشاوره حقوقی رایگان - انفکاک از خدمت

با سلام بنده 5سال نیروی پیمانی ناجا بودم بعد از گذشت 5سال مراحل تغییر وضعیتم را انجام دادم ک از سوی حفاظت ب مشکل برخوردم و هیچ مدارکی ندارند و اخباری که برا من نوشتند همش کذب بوده ، رده های نظارتی دیگر ب بنده مثبت اعلام کردند ب جز حفاظت تاریخ 20/6/98منفک شدم اگه راهی است کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که توسط هیئت های بدوی انضباطی نیروهای مسلح منتهی به صدور رای گردیده است می توانید در صورتی که مجازات شما اخراج یا معافیت از خدمت باشد به مراجع تجدید نظر هایتهای انضباطی اعتراض خود را اعلام و در نهایت از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید