مشاوره حقوقی رایگان - فروش توافقی خودرو لیزینگی با قولنامه دستی

سلام و خسته نباشید به همه وکلای محترم
من یک خودرو لیزینگی بدهکار به یک شخص فروختم و با شخص توافق کردم که بدهی با خودش قلنامه هم دستی با 3تا شاهد بوده خریدار و فروشنده هم امضا کردن، سند در دو نسخه تنظیم شده
در شروط قولنامه ذکر شده ماشین دارای اقساط پرداخت نشده و سند در رهن شرکت و بدهی بر عهده خریدار می باشد
بعد 5روز ماشین توقیف میشه و خریدار میگه چرا نگفتی ماشین شکایت روشه (حکم توقیف داره) و چرا نگفتی مبلغ بدهکاری ... اینقدره

قولنامه مبلغ پشیمون کرد هم داشت در صورتی که من حاضر بودم بعد حتی 3روز ماشین پس بگیرم نه الان که ماشین پارکینگ خریدار میگه پولمو پس بده

من چیزی ازش پنهان نکردم و خریدار میدونست ماشین بدهکار و ماشین بدهکار حکم توقیف داره و توی قولنامه ذکر شده بدهکار و خریدار امضا و انگشت زده

خریدار الان می خواد از من شکایت کنه، آیا می تونه منو محکوم کنه ؟ دادگاه می تونه منو مجبور به پس دادن مبلغ معامله کنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله امکان دارد خریدار میتواند دادخواست فسخ بیع را مطرح نماید و به احتمال زیاد حکم فسخ صادر خواهد شد مگر