مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده ماشین سند یا وکالت نمیده راهنمایی کنید

سلام ممنون میشوم راهنمایی کنید ماشین پارس خرید کردم بنگاه فروشنده تعویض پلاک کرده بود ولی هنوز سند به نام خود نخورده بنگاه سند و برگ سبز ماشین داده دست فروشند و در قولنامه یک ماه مهلت داده تا سند به نامه خود بزند و یک ماه نگذرد وکالت تعویض پلاک به من بدهد حالا یک ماه قرارداد شده 10ماه هرچه زنگ میزنم به فروشنده جواب گوشی را نمی دهد به بنگاه زنگ زدم گفتم این فروشنده گوشی برنمی دارد وکالت نمی دهد من چکار کنم گفت بیا جک داده درمبلغ پولی من دادم برو برگه کن خسارت چندماه شما را حیران کرده بگیر کرونا گرفتم بعد از یک ماه زنگ زدم بنگاه چک را بگیرم بنگاه هم جواب سربالا داد گفت برو شاکی بشو آمده چک را گرفته بنگاه دارهم هوای بچه محل خود دارد حالا من 6ملیون ازپول ماشین ندادم که آقا سند بنام زد پول رابدهم نه بنگاه ونه فروشند جواب گوشی را نمی دهند و من از مدارک ماشین کارت و کارت سوخت و بیمه نام قولنامه دارم دیگر سندوبرگ سبزدست فروشنده است تورا خدا راهنمایی کنید ایا من می توانم از شهرستان خودم شاکی شوم خدایا شما راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.