مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند توسط فروشنده خودرو

راهنمایی کنید آیا می توانم من از جنوب از فروشند ماشین در سیرجان است شاکی شوم ماشین خرید کردم توی بنگاه قولنامه کردم یک ماه قرار بوده فروشند سند به نامه خود بزند بعد وکالت به من بدهد حالا ده ماه گذشته هرچه زنگ میزنم جواب گوشی خود را نمی دهد ازواتساپ پیام میدهم باز میکند ولی جواب نمی‌دهد راهنمایی کنید چکار کنم دست رسی به فروشنده ندارم من شهرستان دیگری فروشنده شهرستان دیگری است این را بگویم بنگاه نگاه به سند کرد به فروشنده گفت فقط پلاک و کارت به نامه تو است باید در مقابل پول خریدار چک گرفت وسند وبرگ سبز رادادبه فروشنده گفت شما باید دوبارسند به نام بزنید یک بار به نام خودت بزن بعد اریک ماه وکالت به نام من بدهد که زنگ میزنم گوشی را برنمی دارد و به بنگاه زنگ زدم چرا فروشنده وکالت نمی دهد ماشین بدون سند دادی به من در جواب من از واتساپ تماس وویس فرستاد بیا چک را بگیرم برو برگه کن من دو ماه است مریض شدم حالا زنگ بنگاه میزنم جواب من سربالامی دهد به نظرم بنگاه جواب نمی دهد جک راداده به فروشنده چون من سواده زیادی ندارم ولی درقونامه ننوشتند چک داده فروشنده فقط دیدم بنگاه چک گرفت و گفت درمقابل پول شما من چک گرفتم بعدبنگاه از واتساپ برای من صدا فرستاده بیاوقتی وکالت نمی دهد چک را بگیر برگه کن تا بیاید خسارت تو بدهد و سندبه نام تو بزند چندماه گذشته بنگاه هم جواب نمی دهد بیا چک بگیر برو برگه کن آیا من شاکی فروشنده و بنگاه شوم می توانم از شهرستان خودم شاکی شوم یا بروم شهرستان فروشنده شاکی شوم خدا یارو نگهدار شما باشد راهنمایی کنید نمی دانم چکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست خود را در محل اقامت خوانده و ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح کنید