مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار از مهریه

با سلام
همسر بنده در سال 1399 تعداد 110 عدد سکه بابت مهریه خود را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشت
و پس از توقیف منزل (که جزو مستثنیات دین شد) نامه برای برای کسر از حقوق از محل کار دریافت کرد و تلفن همراه اینجانب را نیز بازداشت کرد.

امسال برای اعسار به اداره ثبت مراجعه کردم تا بتوانم ممنوع الخروجی رفت شود گفتند حکم اعسار را از دادگاه بگیرید و سپس به اداره ثبت مراجعه نمایید.
سوال من این است دادگاه دوباره برای اعسار پیش قسط معین میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که همسر شما از طریق دادگاه اقدام نکرده باشد شما نمی توانید اعسار بزنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید. حکم دادگاه قابل پیش بینی نیست. با توجه به اموال و درآمد شما ، دادگاه حکم صادر میکند.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت صدور حکم مهریه از طریق دادگاه می توانید درخواست اعسار نمایید‌.والا خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله باید مجددا حکم اعسار پرونده اجرایی ثبت را اخذ نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از صدور حکم قطعی امکان طرح دادخواست اعسار وجود دارد