مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب

وقتتون بخیر
پسرعموی همسره من به نام همسرم چک جعل کرده بود به مبلغ 250میلیون
فقط به نامش بوده، شماره شناسنامه و ساله تولد اشتباه بوده تو پرونده ی چک
توی دادگاه هم خط شناسی انجام شد، مشخص شد که کاره همسره من نبوده و اون خانومی هم که چک دستش بود گفت از یکی دیگه گرفته و اصلا ما رو نمیشناخت
الان دو ساله حساب ما رو مسدود کردن، خورد به کرونا و این داستانا
چجوری میتونیم برای باز کردنه حسابمون اقدام کنیم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید حضورا به همان شعبه توقیف کننده حساب مراجعه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست اعاده دادرسی به دادگاهی که رای محکومیت چک صادر شده بدهید و رای محکومیت پسرعموی همسرتان را ضمیمه کنید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از طریق مرجعی که حساب را توقیف کرده اقدام نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید پرونده جعل را پیگیری وبه نتیجه برسانی تا حساب شما رفع گردد