مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی صحیح هیات اداره کار

با سلام بنده از تاریخ 15/8/94 تا 10/7/98 در شرکتی مشغول به کار بودم حقوق شامل دو قسمت پشت لیست و روی لیست بود رای قطعی به نفع بنده صادر و با توجه به ارائه مستندات و بررسی پرینت بانک مزد ثابت بنده استخراج و مطالبات و عیدی و سنوات محاسبه گردید بعد از گرفتن حکم اجرای احکام دو سوم مبلغ حکم از طریق مسدودی حساب شرکت در سال 99 دریافت شد
کارفرما به دیوان اعتراض کرد و توقف اجرا گرفت و در هیاتی که نمیدانم به چه منظور تشکیل شده و بدون هیچ ابلاغی دوباره شروع به رسیدگی کردند البته هیچکدام از مدارک ارائه شده ی بنده رسیدگی نشد و عینا حرف کارفرما ملاک محاسبه قرار گرفت و عملا رسیدگی صورت نگرفت در همین حین کارفرما ادعا کرد کل مبلغ رای قطعی را نیز پرداخت کرده و حتی فیشهای حقوق را به صورت تکراری ارائه داد و بنده حتی بدهکار هم شدم و بعدا نیز مشخص شد کارفرما آخر سال 99 مابقی مبلغ را سپرده کرده و بعد از اولین هیات در سال 1400 پیام اجرائیات مبنی بر ابلاغ دریافت مابقی مبلغ رای قطعی ارسال شد و همین امر هم باعث سو استفاده کارفرما گردید واضح مشخص است این هیات صلاحیت رسیدگی را نداشته و فساد در این هیت موج میزند .
بنده با توجه به اعلام کارشناس اداره کار مبنی بر عدم صلاحیت در رسیدگی و انجام محاسبات درخواست ارجاع پرونده به هیات سه نفره که یکی از آنها کارشناس حسابداری باشد کردم ولی هیات از ارجاع پرونده بنا به دلایل متعدد طفره میرود حتی گفته صرفا جهت بررسی فیشهای تکراری به کارشناس حسابداری ارجاع میگردد نه برای انجام محاسبات و صحت وصغم اسناد و مدارک لذا قطعا مشخص است یا رفع تکلیف میکنند و حال رسیدگی ندارند و یا کارفرما از طریق رابطه پرونده را در دست گرفته .
حال بنده به چه استنادی از خود اداره کار و نحوه رسیدگی اینچنینی شکایت کنم و چطور مانع عدم تضعیع حق و حقوق خودم بشوم چرا در این هیات اصلا مستندات ارائه شده به شرح ذیل را بررسی نمیکند
1-میزان مطالبات مهر شده توسط کارفرما
2-پرینت کل واریزهای انجام شده توسط شخص کارفرما
3-گزارش تطابق پرینت بانکی با مطالبات اینجانب اعم از روی لیست و پشت لیست که به صورت ثابت و مستمر پرداخت شده
4-پرینت دفاتر شرکت بابت حقوق روی لیست و حقوق پشت لیست
5-گزارش دقیق کل مطالبات با نحوه انجام محاسبه
سایر مدارک هم قابل ارائه میباشد مانند فایل اکسل محاسبات حقوق کلیه پرسنل روی لیست و پشت لیست پرینت گردش حقوق کل پرسنل روی لیست و پشت لیست اکسل کل دفاتر رسمی و غیر رسمی شرکت
همچنین هیچ مدرکی از کارفرما گرفته نشده اعم از :
1-گزارش پرداخت حقوق که در آن مشخص شود کدام مبلغ بابت چه حقوقی پرداخت شده که بنده خودم ارائه کردم
2-گزارش پرینت بانک یا فیشهای واریز به نام اینجانب
3-گزارش از کارفرما بابت واریز مبالغ به صورت مستمر و عینا با مبالغ مشابه مگر میشود مثلا مبلغ 8.444.100 ریال به صورت ثابت هرماه به حساب کسی واریز شود و علت آن پرسیده نشود و کارفرما که از حساب شخصی خودش پرداخت میکرده نداند این مبلغ بابت چه چیزی پرداخت میشده . این مبلغ همان پشت لیست است که در گزارشات این جانب کاملا صریح و واضح قید شده
4-گزارش حقوق پرداختنی بنده که درآن مشخص است
تنها کافیست لیست حقوق ارائه شده با پرداختها چک شود حقوق روی لیست کاملا مشخص است مثلا 24.000.000 ریال ماهانه که در اکثر موارد کامل واریز میشده و حقوق پشت لیست که با مبلغ ثابت 8.444.100 واریز میشده پس مطابق کارکرد اینجانب مشخص است به چه میزان ایشان باید حقوق پرداخت میکرده و تفاوت این مبلغ قطعا حقوق معوق اینجانب است اما این موضوع حتی بررسی هم نشده
متاسفانه نتیجه این شده که کارفرما گفته من هیچ حقوق معوقی بدهکار نیستم به دلیل اینکه نگفته حقوق پشت لیست وجود داشته و آن را کتمان کرده ولی اگر کارشناس حسابداری با توجه به اینکه مبالغ بدون کوچکترین تغیری و به صورت مستمر واریز میشده متوجه میشود این مبالغ بابت چه حقوق و ماهی پرداخت شده .
نهایتا عدم کفایت هیات اداره کار و وجود رابطه ی آشکار باعث شده تا کنون حق اینجانب ضایع گردد .

پاسخ ها :

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
ابتدا به اداره کار دادخواست میدین و رای صادر شد اگه به ضررتون بود اعتراض کنید و پرونده رو ببرید دیوان عدالت اداری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی به رای صادره اعتراض کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به رای هیات تشخیص اعتراض کنید و باتوجه به اظهارات شما حق باشماست و رای قابل نقض است اگر هیات حل اختلاف به نفع شما رای نداد به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قابل طرح در دیوان عدالت اداری خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بدوا دادخواست به اداره کار بدهید و در مرحله بعد دیوان عدالت اداری