مشاوره حقوقی رایگان - شكايت ديوان عدالت درمورد قوانين كار

باسلام من مدت ٤سال و نيم كار ميكردم بدون قرارداد و بيمه به عنوان حسابدار تامين اجتماعي شكايت كردم و مديرم عنوان ويزيتور را به من دادند و حكم اداره كار سابقه من را يكسال به عنوان حسابدار و ٤سال به عنوان ويزيتور ٨روز در ماه اعلام كردند ديوان ميخام شكايت كنم و تنها مدركم براي اثبات حسابدار بودنم بكاپ سيستمم هست قرارداد ندارم براي دفاع از خودم چيكار كنم؟

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام با عنایت به توضیحات باید دید چه دلایلی ابتدا ارایه شده است .
لذا شما با استفاده از فیش حقوقی و واریزی های حقوق هر ماه میتوانید کارکرد سی روز خود را اثبات نمایید و چنانچه فیش حقوقی یکسال حسابداری شما با فیش حقوقی سالهای بعد مطالبقت داشته باشد می تواند دلیلی بر حسابدار بودن شما باشد ،همچنین اگر برگه تشخیص مالیاتی شرکت را بعنوان حسابدار امضا و دریافت نموده باشید دلیل دیگری بر حسابدار بودن شما می باشد

پرسشگر :

من فيش حقوقي فقط ي چك دارم از يك ماهم بقيه تسويه نقديه وهيچ مالياتي با ليست حقوقي ارايه نميكرده هيچ مدركي ندارم

یک وکیل

با سلام شاید بتوانید با درخواست بازرس از اداره کار نوع شغل خود را اثبات کنید.

یک وکیل

با سلام. نظر خانم غفوری منش بسیار درست است و علاوه بر آن چنانچه طبق نظر خانم جرجانی نیز عمل بفرمایید به احتمال قوی مشکل شما حل خواهد شد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام غلیکم.به دیوان شکایت کنید/یاالله

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم مشاوره حضوری است .