مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت

سلام
شخصی از بنده چند بار شکایت کرده بار اول به عنوان خیانت در امانت که دادگاه حکم را به نفع بنده داده بار دوم هم برای ابطال وکالتنامه که اینبار هم دادگاه رای به بیحقی وی داده متاسفانه او دست بردار نیست درخواست مطالبه وجه داده حال سوال من این است که ایا میتوانم بابت شکایت خیانت در امانت اعاده حیثیت کنم و سوال دوم چون من کامیون دارم هر دفعه که تو دادگاه حاظر میشم باید از کار بیکار بشم ایا میتوانم بابت بیکار شدن ماشینم ازش شکایت کنم و خسارت روزهای بیکار شدن ماشینم را ازش بگیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در اعاده حیثیت باید سونیت مجرمانه شخص را اثبات نمایید در غیر اینصورت شکایت شما بعنوان افترا قابل پذیرش نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر جرم افترا محقق نخواهد شد مگر اینکه شما بتوانید اثبات نمایید که ایشان عمدا و با علم و آگاهی به اینکه هیچ جرمی صورت نگرفته
است از شما شکایت کیفری کرده است