مشاوره حقوقی رایگان - معامله زمین

ده سال قبل از فردی زمینی به مساحت 490 متر خریدم که سند هم در دفترخانه زده شد حالا که برای ساخت آن اقدام کرده ام معلوم شده 150 متر از زمین را اداره گاز برای لوله گذاری گرفته و خسارت آن را هم نقدا به مالک قبلی زمین پرداخت کرده و او هم پول را نوش جان کرده و صدایش را هم در نیاورده است، که طبیعتا فروش مال غیر داشته که پیگیری خاص خودش را دارد. (توضیحا اینکه این ماجرا قبل از معامله من بوده و واقعا فروشنده زمین به من اطلاع نداشته و آن فرد خاطی با ترفند های باعث پنهان ماندن ماجرا حتی از دید اداره ثبت شده است) به هر حال قصد دارم برای احقاق حق ضایع شده ام از فروشنده شکایت حقوقی بکنم سوال من اینجاست که دادخواست من باید تحت چه عنوانی تهیه و اقدام شود آیا من می توانم معامله را باطل و خسارت خود را به روز دریافت کنم ؟ با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است حضوراً مدارک را وکیل ارائه دهید تا کمک کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جنانچه قبل از معامله شما اتفاق افتاده فاقد وجه کیفری است

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مطالبه ما به ازا قسمت باطل را بخواهید , فسخ کلی قرارداد و مطالبه کل ثمن به نفع شما نخواهد بود .

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

با توجه به مرور زمان ،شکایت کیفری نتیجه نخواهد داد
2-طبیعتا به دنبال فسخ نیستید
3-تقاضای استرداد وجه اضافی از باب دارا شدن ناعادلانه به نرخ روز؛ از دادگاه بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به طور کلی معامله را فسخ کنید، ضرر میکنید پس یا با کارشناسی و تامین دلیل خسارات را براورد کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید و یا نسبت به ما به ازا،دادخواست ابطال و مطالبه ثمن دهید. اگر باز هم نیاز به مشاوره بیشتری دارد. تماس بگیرید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام به علت پیچیدگی موضوع پیشنهاد می کنم یک وکیل اختیار کنیم