مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری بر روی استخر

سلام. من یک کشاورز خرده مالک هستم. زمین هایی به فاصله خیلی کم از هم دارم در حدود 5 دقیقه پیاده روی با ابعاد متوسط 1000 متر جمعا حدود 10000متر... در یکی از این اراضی گلخانه ای به مساحت 500 متر در زمینی به ابعاد 1200 متر احداث نموده ام. با یک انبار 18 متری که مجوز شهرداری دارد. و استخری به ابعاد 20 متر که مجوز جهاد کشاورزی دارد. ولی فضای انبار برای نگهداری ادوات کشاورزی من کم هست. میتوانم روی استخر یک انبار 20 متری اضافه کنم؟ چون استخر مجوز جهاد دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
خیر باید مجدد مجوز ساخت انباری را از جهاد اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود با از طریق مرجع مربوطه پیگیری نمایید .