مشاوره حقوقی رایگان - وصی

با سلام .
پدربزرگ بنده در زمان حیات وصیت نامه ای محضری تنظیم کردند و مادربزرگم را وصی خود قرار دادند . دارایی ایشان فقط سه دانگ از یک منزل مسکونی که در آن ساکن بودند . ایشان در وصیت نامه خود یک دانگ از این سه دانگ را به نام مادربزرگم کرده اند .آیا مادربزرگم که وصی ایشان نیز هستند میتوانند دو دانگ دیگر را به اسم خود کنند بدون اجازه وراث؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وصیت تنها تا 1/3 اموال موصی جایز است و وصی نمی‌تواند از ان حد فرار رود و با سو استفاده کند . شما تقاضای انحصار وراثت و تقسیم سهم الارث کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. باید مطابق سهم الارث بین وراث تقسیم شود