مشاوره حقوقی رایگان - وصی به وصیت عمل نکنه

با سلام پدرم سال 96 فوت کردند وصیتی دست نوشت دارند که برادر وخواهرم رو وصی کردند اما با گذشت شش سال وصیت رو به رویت بنده قرار نمیدهند.تا جایی که من میدونم پدرم درخواست فروش تمام اموال رو داشتن وتقسیم اما وصی نه وصیت رو نشون میده نه بهش عمل میکنه.لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه علیه همه وراث مطرح نمایید تا مدارک را به دادگاه ارائه کنند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه علیه همه وراث مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تعهد علیه وصی در دادگاه طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوای تقسیم ترکه مطرح کنید در اینصورت اگر وصیتی باشد باید تحویل مراجع قضایی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا انحصار وراثت نمایید،سپس تقسیم مطرح بفرمایید.

یک وکیل :

با سلام
تقاضای تقسیم ماترک و فروش اموال را مطرح نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دعوای تقسیم ترکه مطرح کنید در اینصورت اگر وصیتی باشد باید تحویل مراجع قضایی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

موصی نسبت به یک سوم اموالش در زمان حیات می تواند وصیت نماید بیش از آن را ورثه باید راضی باشند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دا‌دخواست تقسیم ترکه بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام انحصار وراثت نمایید وسپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید دادخواست تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث را بدهید واز این طریق برادر وخواهرتان در جهت دفاع مجبور به ارائه وصیت نامه خواهند شد