مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سند موتور سیکلت

سلام خسته نباشید
من یه موتور از یه بنده خدایی خریدم برگه سبز و کارت موتور به اسمشون هست قراره بریم تعویض پلاک ولی میگه سند موتور رو گم کردم نیست
حالا من باید چکار کنم که سند قطعی به نامم بخوره که سندش هم بخوره به اسمم
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ایشان باید با آگهی مفقودی سند اقدام ومجددا با شرکت تولید کننده مراجعه وسند کمپانی را اخذ نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ایشان باید اعلام مفقودی نموده و آگهی شود سپس کمپانی المثنی صادر نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

طرف مقابل باید اعلام مفقودی نموده و آگهی شود سپس کمپانی المثنی صادر نماید