مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده

سلام و عرض ادب بنده یک پرونده تو شعبه کیفری دارم و طرف مقابلم در جلسات دادگاه حاضر نشد و اعتراض یا تجدید نظر خواهی هم در زمان مقرر (2٠) روز انجام نداد برای بنده قرار اناطه صادر شد (اما امروز برام پیام اومد که پروندم به دادگاه تجدید نظر ارجاع شد) لطفا بفرمایید چطور ممکن شده که قاضی پرونده را به دادگاه تجدید نظر ارجاع کرده؟

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

احتماا ایشان به قرار اناطه صادره از دادگاه کیفری اعتراض کرده لذا پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع گردیده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع گردیده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع گردیده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مرجع اعتراض به قرار اناطه صادره توسط دادکاه کیفری شعب تجدیدنظر می باشد